Adviseur Learning&Development Medisch Spectrum Twente
Annelot Adolfsen vertelt verder

De professionals in hun kracht zetten, daar ligt mijn passie. Hoe kan de professional het beste uit zichzelf halen. Vanuit die interesse heb ik in het verleden samen met een sportpsycholoog onderwijs ‘Presteren onder druk’ aangeboden aan arts-assistenten. Daarbij ontdekte ik dat er veel overlap is tussen de zorg en topsport. Zorg is ook topsport. De samenwerking tussen onderwijs, zorg en (top)sport is uniek en sector overstijgend.

Op dit moment werk ik als adviseur Learning & Development bij Medisch Spectrum Twente.  Inmiddels werk ik al langere tijd in de zorg en heb ik een onderwijs en psychologie achtergrond. Ik heb dit altijd goed kunnen combineren en door samen met (zorg)professionals The Fitgame op te zetten, staat er een ontwikkelprogramma waar iedere professional profijt van kan hebben.  Inzicht, eigen regie en veerkracht, daar gaat het om!  Vanuit de positieve organisatiepsychologie werk ik op dit moment aan het versterken en vermeerderen van het welbevinden van alle professionals. Menselijk kapitaal is een van de meest onderscheidende factoren voor organisatiesucces. Zo is The Fitgame ook ontstaan. De eerste groep (young)MST-professionals heeft deelgenomen en feedback gegeven op The Fitgame. Door op deze manier te werken leren we van elkaar en wordt het ontwikkelprogramma steeds een beetje beter!

JongMST

Werken in een ziekenhuis is topsport of het nu gaat om samenwerken, presteren of goed voor jezelf zorgen. Misschien denk je wel: ‘zorg en voetbal?!’ juist de verbinding tussen fysiek en mentaal is waar wij zo enthousiast van worden.

Vanuit JongMST hebben we een fantastisch programma opgezet, wat de (zorg) professionals gaat helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van positieve gezondheid! Let the (FIT)game begin!

Lees ook deze verhalen
© 2024 - The Fitgame
Een initiatief van: MST roc van twente heracles